Logo-Urbanecol Logo-Ecolider-Sant-Andreu Recicla-per-ecologia
facebook.com/EcoliderSantAnd twitter.com/EcoliderSantAnd
info@urbanecol.com truca 933115527
idioma-catala
Urbanecol - Grup Ecolider

Urbanecol inicia la seva activitat l'any 2008, conjuntament amb el Grup Ecolider, al carrer Gran de Sant Andreu 360 de Barcelona. L'objectiu de l'empresa és contribuir al reciclat de productes d'impressió. La nostra política de qualitat, preu i protecció del Medi Ambient pretén que tots participem en la reutilització d'aquests productes i trobem els beneficis dels resultats. També tenim a disposició dels nostres clients un canal adequat per a l'eliminació dels productes inservibles.
A Ecolider Sant Andreu podeu trobar diferents productes alternatius d'alta qualitat i originals dels fabricants més importants. La papereria és una altra de les nostres activitats que inclou serveis de fotocòpies, impressions, plastificats i enquadernacions.
A més, oferim servei de recàrrega de mòbils i revelat de fotografia digital. El nostre compromís és la garantia total dels productes i serveis que oferim.

Per què reciclar cartutxos de tinta i tóner?

Per ecologia: Reciclant, els nostres clients col·laboren activament en la protecció del medi ambient. La reutilització o recollida de plàstics, coure, tinta, tòner, etc. dels cartutxos buits redueix notablement l'abocament contaminant d'aquests residus.
Per economia: En la producció dels cartutxos reciclats i compatibles es reutilitzen components dels cartutxos buits. Això ens permet reduir els costos d'un 20% a un 60% respecte als cartutxos originals.
Per qualitat i servei: Als centres Ecolider, en la nostra aposta per un futur més ecològic, reciclem els cartutxos de tinta i tòners oferint als nostres clients la millor qualitat, experiència i rendiment en les impressions de cada dia.

Estalvi